Ontvang de Festina F16603/3 nu met 10% korting

Ontvang de Festina F16603/3 nu met 10% korting

Het zijn dolle weken bij horlogespecialist WatchXL. Tot en met 30 juni geeft deze Nederlandse online horlogewinkel 10 procent korting op al haar horloges. Het enige wat jij moet doen is deze kortingscode in te voeren bij het afrekenen: K99B771.

Als Nederlander heb je het momenteel niet altijd even gemakkelijk. Juni is behoorlijk gevorderd en het wil maar geen zomer worden. In de politiek wordt constant gezeurd over de economie, zodat je zelf haast begint te geloven dat we het werkelijk zwaar gaan krijgen. En

Krijg ook 10% korting op een Tauchmeister T0128

Krijg ook 10% korting op een Tauchmeister T0128

over het Nederlands elftal hoeven we het ook niet te hebben. Maar misschien verandert dat nog na de wedstrijd zondag tegen Portugal.

Om jou toch een goede start van de zomer te geven, biedt WatchXL nu 10 procent korting op al haar horloges. Dat betekent fiks minder betalen voor bijvoorbeeld Tauchmeister horloges, Offshore Limited horloges of Festina horloges. Topmerken dames- en herenhorloges die je nergens zo goedkoop vindt als bij WatchXL tot het eind van de maand juni. Bovendien is WatchXL officieel dealer van alle merken in haar webshop. U ontvangt daardoor op iedere aankoop minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Omdat alle horloges op voorraad liggen, krijgt u uw bestelde horloge snel thuisbezorgd.

reacties
  1. […] horloge is bij WatchXL al voor 490 euro verkrijgbaar. Profiteer nog tot en met 30 juni 2012 van 10% korting op al onze modellen met kortingscode K99B771. Kijk hier voor meer informatie over de Festina […]

Plaats een reactie