Aeromatic A1355

Aeromatic A1355

Retro is hip en daarmee zijn Aeromatic horloges zeer populair. Het Duitse horlogemerk heeft onlangs enkele nieuwe horloges op de markt gebracht. Mooie exemplaren zoals de A1152 en A1355. Maar ook de nieuwe A1342, een modern chronograaf pilotenhorloge, mag er zijn.

Beide retrohorloges zijn met een doorsnede van 43 millimeter bescheiden in omvang te noemen en hebben een vale witte/beige wijzerplaat. In combinatie met een stalen kast en bruine horlogeband stralen deze horloges historie uit. Desondanks zijn ze voorzien van de nieuwste materialen. Beide herenhorloges hebben een quartz uurwerk en illuminerende wijzers en cijfers. De A1152 onderscheidt zich van de A1355 door zijn leren horlogeband. Maar ook bij de A1355 is draagcomfort gegarandeerd dankzij een horlogeband van nylon en textiel.

Aeromatic A1342

Aeromatic A1342

Opvallend aan het 40 millimeter grote Aeromatic A1342 Flieger chronograaf horloge is de groene wijzerplaat, die oplicht in de duisternis. Naast een chronograaf beschikt het quartz horloge over datum- en 24-uursweergave. De wijzerplaat wordt beschermd door gehard mineraalglas. Afgewerkt met zwarte leren band is het een prachtig horloge voor de casual man.

Aeromatic horloges staan bekend om hun zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De nieuwste modellen zijn bij WatchXL al verkrijgbaar vanaf 109 euro.

Plaats een reactie